Vrhunski kripto analitičar izdaje upozorenje za bitcoin

Pseudonimni analitičar DonAlt kaže da BTC izgleda grozno i da je spreman za novo dno na medvjeđem tržištu.

Ovaj naširoko praćeni kripto strateg upozorio je držatelje bitcoina objavom u kojoj navodi da BTC medvjedi trenutačno imaju prednost i da bi mogli odvesti kralja kriptovaluta do novog medvjeđeg dna.

U novoj strateškoj sesiji DonAlt tvrdi da BTC medvjedi pokazuju svoje mišiće nakon što su spriječili bitcoin u uspješnom svladavanju otpora od oko 17.500 dolara.

Prema DonAltu, neuspjeli proboj bitcoina sugerira da je zamah i dalje na strani medvjeda i da će BTC ove godine vjerojatno doživjeti novo dno medvjeđeg tržišta od oko 15.300 dolara.

„Gledajući dnevni grafikon, grozno je. To je lažni proboj, koji u silaznom trendu zapravo ne želite vidjeti. U tome je slučaju tu obično i vrhunac. Morate odrediti svoj cilj u niskom rasponu. Međutim, s obzirom na to da je niski raspon toliko slab, trebali biste u osnovi očekivati da ćete to postići tako da ciljajući na nizak raspon zapravo želite ciljati još niži.“

Prema DonAltu sada je vjerojatnije da će se odvijati njegov medvjeđi scenarij jer se BTC-om trenutačno trguje ispod područja podrške u kratkom vremenskom okviru.

„U ovoj smo usranoj situaciji gdje je usrana podrška na 16.800 dolara zapravo raspon prije lažnog probijanja. Tako mora i ostati. Ako se to ne održi, zapravo vam više ne preostaje puno toga.“

U vrijeme pisanja ovog teksta bitcoin je mijenjao vlasnike za 16.778 dolara, što je neznatan pad u danu.

Robinhood i dalje drži pune torbe Dogea

PayPal i ConsenSys udružuju se radi praktičnijih kupnji ETH-a