Bikovski uzlet bitcoina blizu? Superholderi postavljaju ATH BTC akumulacijom!

Superholderi skupljaju bitcoin prije potencijalnih skokova, s rekordnim priljevom u strateške novčanike i tržišnim signalima rasta od spot ETF-ova.

Prema nedavnoj analizi, vlasnici bitcoina predlažu strategiju obrasca akumulacije u očekivanju skokova cijena na tržištu kriptovaluta. Uvidi Ki Young Jua, izvršnog direktora CryptoQuanta, pokazuju da je priljev bitcoina na adrese za akumulaciju dosegao najviši nivo ikad jer je 25.300 BTC-a prebačeno u određene novčanike koji zadovoljavaju skup standarda.

Ti kriteriji uključuju novčanike koji nemaju odlazne transakcije, novčanike sa saldom većim od 10 BTC-a, eliminaciju centraliziranih burzi ili računa povezanih s rudarima, novčanike koji su primili više od dvije dolazne transakcije i novčanike s aktivnošću u posljednjih sedam godina.

Strateška pretkupnja u očekivanju skokova cijena

Uzorak akumulacije koji je primjećen ukazuje na proračunat pristup velikih držatelja da povećaju svoje količine bitcoina mnogo prije nego što tržišne cijene dosegnu vrhunce. Takvo se ponašanje vidi u podacima koje su pružili analitičari, koji pokazuju skokove u akumulaciji i prethodili su velikim porastima cijene u povijesti bitcoina.

Iako je trenutačna cijena bitcoina 34 % niža od svoje najviše razine ikad, povećanje akumulacijskih adresa sugerira opće raspoloženje među ključnim tržišnim sudionicima. Ova tendencija ukazuje na kompliciranu dinamiku tržišta kriptovaluta i pruža razumijevanje mogućih budućih kretanja cijena.

Stav Michaela Saylora

U ostalim vijestima, Michael Saylor, bivši izvršni direktor MicroStrategyja, javno je izjavio da će nastaviti kupovati bitcoin zauvijek. Saylorova tvrtka posjeduje gotovo 200.000 bitcoina, što ukazuje na njegovo čvrsto uvjerenje u tu digitalnu valutu kao superiornu klasu imovine.

Ističe tehničku superiornost bitcoina u usporedbi s drugim klasičnim ulaganjima i vidi priliku za bitcoin da upije kapital iz drugih klasa imovine, vjerojatno i do 100 bilijuna dolara. Saylorov pristup temelji se na dugoročnoj akumulaciji, a ne prodaji, što proizlazi iz dubokog uvjerenja u položaj bitcoina u digitalnoj ekonomiji.

Bitcoin spot ETF-ovi povećavaju trzavice na tržištu

Promptni bitcoin ETF-ovi postali su prekretnica za tržište kriptovaluta, koje je privuklo institucionalni novac u digitalnu ekonomiju i prebacilo ulaganja iz tradicionalne financijske sfere u digitalnu ekonomiju. Ti ETF-ovi iskusili su neprekidnu potražnju, gdje je dnevna ponuda bitcoin rudara bila nedovoljna, stvarajući koristan investicijski krug i rast tržišta.

Najnoviji podaci pokazuju povećane dnevne količine trgovanja za spot bitcoin ETF-ove sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, što je rezultiralo višetjednim vrhuncem i nagovještavanjem rasta tržišta. Analitičari Glassnodea primjećuju obnovljeni zamah na tržištima altcoina i tvrde da odobrenje promptnih bitcoin ETF-ova pokazuje rane znakove da se novac institucionalnih ulagača kreće prema rizičnijim ulaganjima.

Dinamika tržišta i budući izgledi

Unatoč tomu, tržište kriptovaluta ostaje nestabilno i nesigurno, iako je uočeno nekoliko pokazatelja rasta. Aktivnosti trgovanja bitcoinom u prošlosti su pokazale da se on bori da održi svoj raspon cijena s postavljenim razinama otpora.

Analitičari upozoravaju na visoke troškove financiranja i nadolazeća izvješća o zaradi velikih tehnoloških tvrtki, koji bi mogli unijeti dodatnu volatilnost na tržište. S druge strane, kontinuirana pažnja i svrhovito prikupljanje superholdera u kombinaciji s rastućim utjecajem spot bitcoin ETF-ova pružaju optimistične signale za budućnost bitcoina i globalnog tržišta kriptovaluta.

5 katalizatora za novi vrh BTC-a unutar sljedećih 6 mjeseci

Ether bi uskoro mogao do novog ATH-a