Cryptoverse, Tarasčice 18, 48000 Koprivnica, OIB: 87197779410 (u daljnjem tekstu: Cryptoverse) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.cryptoverse.hr (u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, kao i s pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Kako bi održao funkcionalnost internetskih stranica i omogućio usluge koje korisnici traže, Cryptoverse na ovoj internetskoj lokaciji može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Na internetskim stranicama www.cryptoverse.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: Ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj.
Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Cryptoverse prikuplja podatke o vašem računalu. Ti podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese internetskih stranica.

Cryptoverse prikuplja podatke o klijentu i izvan ovog internetskog mjesta, na temelju obrazaca upitnika, uz suglasnost klijenta i u svrhe navedene u tim obrascima.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznao na osnovi pružanja usluga klijentima i u obavljanju poslova s pojedinačnim klijentom, Cryptoverse obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetskih stranica i pružanja željenih usluga, kao i kako bi vam pružio informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. Cryptoverse može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje internetskih stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetskih stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

Cryptoverse ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Cryptoverse može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: Izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Ovime vas Cryptoverse ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima i na njihov ispravak, na pravo da naknadno odustanete od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i na pravo da se usprotivite obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka
Internetska stranica www. cryptoverse.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom i sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.
Prigovor vezan za vaše osobne podatke imate pravo uputiti na e-mail adresu [email protected], adresu sjedišta društva ili na telefonski broj +385 99 219 7424.
Prigovor možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Primjena kolačića
Na internetskim stranicama www.cryptoverse.hr primjenjuju se takozvani kolačići (cookies), to jest tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski preglednik kojim se korisnik koristi.
Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište koje potom šalje podatke pregledniku i izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.
Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.cryptoverse.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Cryptoverse ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Stranice www.cryptoverse.hr služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics. Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo služeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

Sprečavanje kolačića
Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.
Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se služite ili na Wikipediji.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da njihovim sprečavanjem ili brisanjem možete onemogućiti funkcioniranje takvih značajki ili prouzročiti njihov drukčiji rad i izgled u vašem pregledniku.
Upute za upravljanje kolačićima za najčešće korištene internetske preglednike možete pronaći na sljedećim stanicama:

Uvjeti i izmjene
Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Cryptoverse zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenio nove važne informacije i kako biste bili informirani o načinima na koje Cryptoverse na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke. Shodno tomu, preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.
Informacije za kontakt
Cryptoverse će rado prihvatiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i sve primjedbe. Slobodno nam se obratite na: [email protected]