PayPal i ConsenSys udružuju se radi praktičnijih kupnji ETH-a

Kripto tvrtka ConsenSys najavljuje novo partnerstvo s platnim divom PayPal-om kako bi stvorila prikladan način za investitore da kupuju ether (ETH).

Prema nedavnoj najavi, MetaMask, popularni kripto novčanik koji je ova softverska tvrtka razvila za Ethereum, integrirat će PayPal u svoju platformu kako bi investitorima u SAD-u pružio jednostavan način kupnje valute vodeće platforme za pametne ugovore.

„Danas je ConsenSys, vodeća Web3 tvrtka na tržištu, objavila da će američki korisnici MetaMaska moći kupovati kriptovalutu ETH s aplikacije koristeći PayPal. MetaMask će biti prvi Web3 novčanik koji će koristiti PayPal za poticanje uspješnijih on-ramp transakcija.“

Da bi koristili PayPal unutar MetaMaska, korisnici se moraju prijaviti, pritisnuti tipku „kupi“, odabrati PayPal i zatim unijeti iznos ETH-a koji žele kupiti ili poslati.

Prema Lorenzu Santosu, voditelju proizvoda MetaMaska, novčanik korisnicima omogućava i istraživanje i interakciju s Web3 aplikacijama, uključujući tržišta nezamjenjivih tokena (NFT), igre temeljene na blockchainu i aplikacije za decentralizirano financiranje (DeFi).

„Ova integracija s PayPalom omogućit će našim američkim korisnicima ne samo da besprijekorno kupuju kriptovalute MetaMaskom nego i da lako istražuju ekosustav Weba3“, kaže Santos.

ConsenSys navodi da će nova značajka u početku biti dostupna samo odabranim korisnicima u SAD-u, ali planira uvesti uslugu u cijeloj zemlji u roku od nekoliko tjedana.

Vrhunski kripto analitičar izdaje upozorenje za bitcoin

Armstrong protiv regulacije DeFi-a