Trader Joe uskoro na Ethereumovom Arbitrumu

Trader Joe trenutačno ima zaključane tokene u vrijednosti od više od 95 milijuna dolara i jedan je od najpopularnijih proizvoda temeljenih na Avalanche blockchainu.

Decentralizirana burza (DEX) Trader Joe uskoro će raditi i na Ethereumovom rješenju za skaliranje Arbitrumu jer želi privući nove korisnike. Trader Joe najveći je DEX i servis za posuđivanje na Avalancheu, a ovo je prvi put da će biti prisutan na zasebnoj mreži.

Trader Joe početno će biti postavljen na Arbitrum testnetu u nadolazećim danima, a pokretanje glavne mreže očekuje se početkom 2023. DEX je prikupio 2,5 milijardi dolara zaključane vrijednosti na svom vrhuncu.

Trader Joeov Liquidity Book AMM, proizvod za koji se tvrdi da DEX trgovanje čini učinkovitijim, bit će uveden odmah po pokretanju. DEX-ov izvorni JOE token i kompletan paket DeFi proizvoda, kao što su usluge zajmova i stakinga, neće biti dostupni na Arbitrumu.

Kao što je prije objavljeno, kripto trgovci i investitori sve više vide ekosustav Arbitruma kao odlično mjesto za prinose.

Arbitrum, koji trgovcima omogućava transakcije na blockchain mreži za manje od nekoliko centi u naknadama i u vremenu transakcije od nekoliko sekundi, jedan je od niza blockchain mreža koje su pokrenute prošle godine, od kojih svaka obećava da će biti brža i jeftinija od prethodne.

Ali podaci u lancu pokazuju da Arbitrum nije samo preuveličavanje. Od kolovoza su tjedne transakcije na Arbitrumu skočile više od 550 %, a mreža Arbitrum sada upravlja s više od 62 % tjednih transakcija na Ethereumu.

Ukupna zaključana vrijednost (TVL) na Arbitrumu porasla je za više od 300 milijuna dolara u proteklih nekoliko mjeseci, pokazuju podaci DeFiLlame, a ekosustav sada drži nešto manje od milijardu dolara. Popularni alat za trgovanje GMX čini gotovo 40 % ukupnog TVL-a.

Novi intervju SBF-a

Binance pauzirao povlačenja zbog hakiranja Ankra