Trgovački div odobrio plaćanje Shiba Inu tokenom

Dobra vijest za sve fanove Shiba Inu – Shiba Inu (SHIB) se sada se može koristiti za plaćanje komada namještaja u trećem najvećem prodavaču namještaja u SAD-u, Rooms To Go.

Novčić Shiba Inu

Jedan od vodećih američkih trgovaca namještajem sada prihvaća kriptovalute, što je potvrdio procesor plaćanja BitPay podijelivši snimku zaslona opcija plaćanja trgovine.

BitPay je u kolovozu najavio dodavanje i ApeCoina (APE) i stablecoina Euro Coina (EUROC) podržanog eurom na popis dostupnih kriptovaluta.

Osim Shiba Inua, BitPay podržava Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) i pet stabilnih kovanica vezanih za USD (BUSD, DAI, GUSD , USDC i USDP).

No ono što je vidljivo jest da adopcija kripta kao platežnog sredstva nastavlja rasti. Brendovi luksuznih satova Hublot i Tag Heuer najavili su prihvaćanje kriptovalute kao metode plaćanja. Tvrtke za jahte, tvrtka za dostavu brze hrane UberEats i luksuzni modni brend Gucci nisu iznimka.

Što se Shibe Inu tiče, treba spomenuti da se i sam blockchain snažno razvija što također treba buditi snažan optimizam kod fanova. Tako je za 6. listopada zakazano i predstavljanje igre Shiba Eternity koja će sasvim sigurno biti odlično prihvaćena.

Logo kompanije Uniswap

Uniswap postaje novi kripto jednorog

logo ripplea na ručnom satu

SEC vs Ripple