MetaMask najavio veliku novost za korisnike

Najpoznatiji i najrasprostranjeniji kripto novčanik MetaMask izašao je s novom nadogradnjom, odnosno aplikacijom za portfelj digitalnih sredstava.

MetaMask je pokrenuo novu, beta, decentraliziranu aplikaciju za portfelj (dApp) koja djeluje kao one-stop-shop za korisnike i omogućava im da se povežu i upravljaju svojom kripto imovinom s više blockchainova.

Drugim riječima novi dApp korisnicima omogućuje pregled njihovih računa u više lanaca, čime im omogućava upravljanje svom imovinom s jednog mjesta.

Prema MetaMasku, aplikacija agregira račune i kripto imovinu koja obuhvaća više lanaca. Osim online novčanika, korisnici također imaju opciju dodavanja izvanmrežnih i hardverskih novčanika putem značajke “gledaj bilo koji novčanik” (watch any wallet).

dApp uključuje i segment za NFT-ove, koji korisnicima pruža pregled svih NFT-ova koje posjeduju. Dodatno, dApp korisnicima također daje mogućnost dodavanja javnih adresa prijatelja i ENS (Ethereum Naming Service) adresa.

Novčanik je dostupan za korištenje kao ekstenzija preglednika i mobilna aplikacija. Kako bi otvorili novčanik putem MataMask nove usluge, korisnici jednostavno trebaju kliknuti poveznicu “portfelj” na početnom zaslonu proširenja preglednika da započnu povezivanje višestrukih računa.

MetaMask Portfolio dApp podržava mreže kao što su Ethereum, Optimism, BNB Smart Chain, Polygon, Fantom, Abritrum i Avalanche. Nakon povezivanja lanca, korisnici mogu vidjeti svoju imovinu i upravljati njome u svakom lancu.

Budući da MetaMask obećava da će u budućnosti dodati nove značajke dApp-u, taj dodatni razvoj mogao bi eliminirati potrebu da korisnici posjeduju više novčanika.

graf koji pokazuje pad BTC-a

Profitablinost za BTC hodlere najniža u 4 godine

Fotografija elona muska

U javnost izašle poruke SBF-a Elonu Musku