Zaradite BTC igrajući šah na mobitelu

Zebedee, procesor plaćanja u gaming sektoru, i studio za mobilne igre Viker pokrenuli su dvije play-to-earn igre, Bitcoin Chess i Bitcoin Scratch.

Ovime se nastavlja Vikerova strategija korištenja Zebedeejeve tehnologije plaćanja kako bi se klasičnim igrama koje već svi znaju dao novi zamah. Bitcoin Chess i Bitcoin Scratch dostupni su na iOS-u i Androidu.

Riječ je o najnovijem dodatku Vikerovom portfelju igara koje pokreće Zebedee, a koji već uključuje klasike kao što su Solitaire i Sudoku. Dok je koncept Bitcoin Chessa jasan, u Bitcoin Scratchu dobivate pakete strugaćih karata, s mogućnošću zarade BTC-a ako karte sadrže prave kombinacije.

Dvije nove igre označavaju još jednu prekretnicu u partnerstvu koje je do sada proizvelo deset igara i uvelo održivi koncept „igraj i zaradi“ u ležernim mobilnim igrama, koje pokreću bitcoin nano transakcije.

U osnovi, igrači dobivaju udio u prihodu od igre, što znači da Viker ono što zarađuju od igre dijeli s igračem. To stvara zanimljivije iskustvo za igrače, što dovodi do boljeg prijema i u konačnici čini igru ​​profitabilnijom, unatoč podjeli prihoda. 

Plaćanja moguća uz Bitcoin Lightning Network

Treba naglasiti kako nije riječ o nekim velikim količinama novca jer igrači zarađuju tek nekoliko centi po sesiji, što je ono što koncept čini održivim.

„U konačnici, implementacija nagrada Zebedeejevom platformom ne svodi se na to da igrači zarađuju novac, već na stvaranje zanimljivijeg i zabavnijeg iskustva jer zarađivati te malene nagrade jednostavno je sjajno“, kaže Dan Beasley, suosnivač Vikera.

Beasley dodaje da se, bez obzira na to što se radi o malim iznosima koji neće materijalno utjecati na živote većine ljudi, ipak radi o pravom novcu koji zaradite zabavljajući se. Dakle, ako možete igrati šah i dobiti bitcoin za to, zašto biste igrali neku verziju koja to ne omogućava?

Zebedeejeva platforma za plaćanje ono je što čini takva mala plaćanja mogućim, kao i laku integraciju unutar igara i aplikacija. Budući da koristi Bitcoin Lightning Network, plaćanja mogu iznositi i samo djelić centa i obrađivati ​​se trenutno i globalno. 

Nije važno jeste li u SAD-u, Europi, Indiji ili na Filipinima. Bitcoin putuje trenutno, radi isto i svugdje vrijedi jednako. Uz Zebedee, igrači ne moraju znati ništa o kriptu kako bi iskoristili nagrade koje zarade, poručuju iz te kompanije.

Coinbase prekida poslovanje u Japanu

Digital Currency Group (DCG) obustavlja dividende