Wyre ograničava povlačenje sredstava

Wyre, tvrtka za kripto plaćanja sa sjedištem u San Franciscu, uvodi ograničenja povlačenja za korisničke račune, navodeći kao razlog interes njezine zajednice.

S promjenom politike povlačenja klijenti će i dalje moći povlačiti svoja sredstva, no to će biti ograničeno na najviše 90 % sredstava koja su trenutačno na svakom korisničkom računu, uz dodatna dnevna ograničenja.

Dnevna ograničenja povlačenja limitirana su na pet bitcoina i pedeset ethera, kao i na 20.000 u USDC-u, DAI-u ili Wrapped Ethereumu (WETH). Dnevni fiat limiti povlačenja uključuju 150.000 USD i 140.000 €.

Tvrtka je dodala da je predana svojoj misiji pojednostavljenja i revolucioniranja globalnog ekosustava plaćanja i da istražuje strateške mogućnosti koje će joj omogućiti snalaženje u trenutačnom tržišnom okruženju.

Ovakav potez uslijedio je nakon prošlotjednih izvješća da se Wyre sprema zatvoriti ovog mjeseca, što je tvrtka demantirala. Još je jedan znak problema u kompaniji potez popularnog kripto novčanika MetaMask.

MetaMask je prošli tjedan najavio uklanjanje Wyrea iz svog mobilnog agregatora, koji korisnicima omogućava izravnu kupnju digitalne imovine pomoću njegove ekstenzije.

Osnovan 2013., Wyre je prošle godine bio blizu toga da ga kupi startup za e-trgovinu Bolt za golemih 1,5 milijardi dolara.

Navodni posao propao je prošlog rujna, a dvije su strane ostale neovisne tvrtke, iako su sklopile komercijalni ugovor prema kojem je Bolt pristao integrirati Wyreovo one-click rješenje u svoju korisničku platformu.

Dnevni pregled 05.01.’23. – Logan Paul tuži Coffeezillu radi CryptoZoo-a

Voyager odgovorio na Alamedine kritike oko posla s Binanceom