Gala eksplodirala i ušla u top 100 kriptovaluta

Gala token eksplodirao je i ušao u društvo sto najvećih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, zabilježivši dnevni rast od gotovo 60 posto, ali i tjedni plus veći od 150 posto.

U današnjem tvitu kripto projekt Gala najavio je partnerstvo s popularnim holivudskim zvijezdama Dwayneom Johnsonom „The Rockom“ i Markom Wahlbergom. Partnerstvo donosi dva filma u kojima će glumiti spomenute zvijezde.

Nadalje, filmovi će biti na Gala blockchainu, a GALA tokeni koristit će se za naknade za rad blockchaina (gas fees). Prema Galinom timu, kupci ulaznica za kino također mogu skenirati QR kodove kako bi osvojili virtualne nagrade.

Treba napomenuti da je nakon objave cijena GALA doživjela golem porast. U posljednja 24 sata token je porastao 60 posto, a na tjednoj razini 150 posto. U trenutku pisanja teksta, tokenom se trguje po cijeni od 0,042 USD, s tržišnom kapitalizacijom od 320 milijuna dolara.

U 24 sata obujam trgovanja porastao je više od 600 %. Trenutačno iznosi nevjerojatnih milijardu i 400 milijuna dolara, što GALA token stavlja u prvih pet najtrgovanijih kriptovaluta danas.

Osim toga, token uživa veliku pozornost u posljednje vrijeme, nakon nedavnog pomaka fokusa na mobilnu verziju igre Gala. Sada korisnici mogu jednostavno preuzeti igricu na svoje mobilne telefone, čime privlače više igrača.

Podsjetimo da je u studenom 2022. GALA pala 25,6 % zbog straha od više milijardi dolara vrijednog hakiranja ili rug pulla. Privremeni pad nastao je nakon što je jedna adresa novčanika iskovala više od dvije milijarde dolara tokena niotkuda.

Eric Schiermeyer, suosnivač Zynge, osnovao je Gala Games 2019. Zynga je istaknuta tvrtka za društvene i mobilne igre, što pridonosi Schiermeyerovoj popularnosti kao vrhunskog programera igara. 

Od svog nastanka, projekt je narastao na 1,3 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, uz prodaju 26.000 NFT-a, s najskupljim procijenjenim na tri milijuna dolara.

Gala igre sastoje se od skupine brojnih igara orijentiranih na blockchain. Cilj je projekta unaprijediti sektor igara. Također, Gala namjerava osmisliti kreativan, zabavan i inovativan gameplay koji će privući igrače da zavole blockchain igre. Projektni tim trenutačno ima 60 zaposlenih.

Hong Kong želi postati središte kripto industrije

DCG pod istragom Ministarstva pravosuđa SAD-a