Binance planira lansirati prvi indeks s top 10 kriptovaluta

Počevši od studenog 2022., Binanceov Top 10 Equal-Weighted Index bit će dostupan ulagačima putem Auto-Investa i pratit će učinak 10 najboljih kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji.

Natpis Binance i kovanice kriptovaluta

Binanceovi indeksi koristit će informacije o cijenama iz alata za praćenje kripto cijena CoinMarketCap, koji je u vlasništvu te kripto burze.

Prema najavi, Equal-Weighted Index rebalansirat će se svaki mjesec i osmišljen je kako bi pomogao ulagačima da procijene cijenu i izvedbu. Indeksni proizvodi, počevši od Top 10 Equal-Weighted Indexa, bit će dostupni ulagačima od studenog 2022. putem Binanceove usluge Auto-Invest.

Binance je rekao da zajednica može očekivati više od serije indeksa u budućnosti, koja će obuhvatiti „više digitalne imovine u raznolikom skupu proizvoda“.

Unatoč dugoj i oštroj kripto zimi, Binance i drugi veliki divovi kripto industrije nastavljaju razvijati svoje ponude usluga široj zajednici. Nedavno izvješće za treće tromjesečje 2022. razvojne platforme Web3 Alchemy tvrdi da bi ova godina mogla biti najjača godina ikada za razvoj u Web3 prostoru.

Binance je nedavno proširio svoju ponudu usluga na više tržišta diljem svijeta. Kazahstan je 6. listopada dodijelio toj burzi trajnu licencu za pružanje usluga digitalne imovine, dok je na Bliskom istoku izvijestio o porastu od 49 % u registracijama regionalnih korisnika u 2022. godini.

Ova nedavna najava alata za indeks cijena dolazi nakon što je mreža završila svoje 21. kvartalno spaljivanje nativnog coina BNB-a, eliminiravši tako količinu vrijednu otprilike 547 milijuna dolara iz svoje ponude.

Kartica mastercard

Mastercard olakšava kripto trgovanje za banke

Metaverzum je neminovnost koja stiže