CryptoUnity lansirat će svoju CEX aplikaciju krajem 5. mjeseca

Danas vam u sponzoriranom dijelu predstavljamo jedan doista odličan projekt pod imenom CryptoUnity. Radi se o platformi za početnike u svijetu blockchaina na kojoj korisnici sigurno trguju dok uče osnove o kriptovalutama.

Dakle, CryptoUnity omogućava vam da učite u hodu sve što vam je potrebno za navigaciju kroz aktualni bull run. Ovo naravno nije financijski savjet ili nagovor na kupnju. Prije nego što se odlučite za bilo koji token, morate odraditi vlastito istraživanje.

Ali vratimo se CryptoUnityju. Zanimljivo je to što je riječ o ekipi iz susjedne nam Slovenije, koja već ima zavidan međunarodni community s više od 40 tisuća korisnika, a projekt je uvršten u 10 posto najboljih na CertiKu, što znači da je siguran i legitiman jer je CertiK vodeća platforma za rangiranje, usmjerena na sigurnost u analizi i nadzoru blockchain protokola i DeFi projekata.

Mlada i inovativna ekipa iz CryptoUnityja razvila je i vlastiti utility token CUT koji omogućava niže transakcijske naknade, pristup edukativnim sadržajima, prioritetnu korisničku pomoć, staking bonuse i druge pogodnosti. Jednostavnom i sigurnom kupnjom CUT-a na stranici CryptoUnityja cryptounity.org u trenutačnoj prelaunch kampanji ostvarujete bonuse i do visokih 48 posto.

Token možete kupiti na PancakeSwapu ili stranici CryptoUnityja, a s linkom (https://cryptounity.org/buy-cut/?wpf154008_23=CryptoversePromo) dobivate dodatnih 10 posto popusta. Nakon što prođete unos adrese svog novčanika i KYC, odaberete želite li bankovni transfer, kupnju PayPalom, kreditnom karticom ili pak kriptom. Bankovni je transfer ipak najjeftiniji. Upišete iznos i odlučite se za bonus. Mi ćemo primjerice stejkati 24 mjeseca, dakle dvije godine, za gotovo 50 posto prinosa. Potom stisnete submit i dobit ćete u svoj mail upute za plaćanje, nakon čega će tokeni sjesti u novčanik koji ste naveli prije. Sama CEX aplikacija trenutačno je u beta fazi i bit će puštena u pogon 31.05., prvotno na iOS-u.

Treba istaknuti i to da je CryptoUnity prva CEX platforma za razmjenu koja sama ne drži kriptovalute korisnika, već pruža uslugu cold walleta integriranog u platformu. Neki bi rekli: upravo ono što svijetu kripta treba. CryptoUnity već je izlistan na CoinMarketCapu i CoinGecku, što projektu daje dodatnu legitimnost i osigurava veći reach. Ne zaboravimo da je CryptoUnity tek na svojim počecima, s tržišnom kapitalizacijom nešto većom od tek pet milijuna dolara, pa je očito da postoji puno prostora za rast. Dakle, ovaj projekt entuzijastične ekipe mladih poduzetnika sasvim je spreman na to da uskoro napravi velik iskorak na globalnom tržištu kriptovaluta.

Pokreću se ETF-ovi u Hong Kongu, a do kraja godine i u Australiji

Tržišta u strahu od stagflacije u SAD-u! Slijedi li velika kriza?