Robinhood preko noći dodao 202 milijarde SHIB-a

Četvrti najveći Shiba Inu čuvar dodao je još 202 milijarde tokena, što je privuklo druge kripto kitove da iznova usmjere pozornost na SHIB.

Popularna američka maloprodajna kripto burza i burza dionica Robinhood nadopunila je svoje posjede Shiba Inua (SHIB) u 24-satnoj kupovnoj navali. Dodavši 202 milijarde SHIB tokena u svoju kripto zalihu, Robinhood je sada četvrti najveći čuvar Shiba Inua, nakon Binancea, Crypto.com-a i originalnog crnog novčanika Shiba Inua.

Cijena SHIB-a stagnira kako Robinhood raste

Vitalik Buterin upotrijebio je mrtvu adresu novčanika za spaljivanje 6,7 milijardi dolara u Shiba Inu tokenima nakon pokretanja projekta prije gotovo tri godine. Uklanjanjem otprilike polovice SHIB-ove zalihe iz optjecaja, altruističko djelo osnivača Ethereuma ostaje istaknuto na blockchainu jer iznosi 41,04 % ponude te pseće kovanice.

Danas je popularna društvena influencerica Crypto Lola uočila golemi rast u Robinhoodovom javno dostupnom stanju novčanika te kriptovalute. Prema blockchain obavještajnoj agenciji Arkham Intelligence, Robinhood sada posjeduje ogromnu zalihu od 36.656 bilijuna SHIB-a, koja se povećala za 202 milijarde SHIB kovanica u manje od 24 sata.

Nakon razvoja događaja, SHIB je pao 1 %, nakon korekcije kripto tržišta od 7,4% koja je trajala tjedan dana. U vrijeme tiska, Shiba Inu mijenja vlasnike za 0,000009468 USD, prema neovisnom agregatoru cijena CoinGecku.

Teški kripto kitovi skupljaju Shiba Inue

U međuvremenu, SpotOnChain, blockchain agencija za promatranje kitova, uočila je nekoliko pozamašnih transakcija, uključujući najnoviji Shiba Inu potez kriptopoduzetnika Justina Suna. SpontOnChain kaže da je Sun unovčio još 79.334 milijarde SHIB tokena s Binancea u decentralizirani novčanik na lancu.

U iznosu od 776 tisuća dolara u označenom trenutku transakcije, najnovije povlačenje s Binancea pridodaje se većem potezu Justina Suna od prošlog mjeseca, kada je tehnološki mogul 19. prosinca 2023. povukao još 500 milijardi SHIB kovanica s Binancea, u to vrijeme procijenjenih na 5,22 milijuna dolara. Ovaj kripto-milijarder još drži 577 milijardi SHIB-a u svom novčaniku, nagovještavajući tekuću fazu akumulacije.

Tether povećava tržišni udio za 21 % u 2023.

Analitičari predviđaju veliki uzlazni trend za Solanu do ožujka