Tajanstveni Sandbox kit premjestio 409 milijuna SAND tokena

On-chain analitička tvrtka Santiment zabilježila je veliki kitovski potez s izvornom imovinom Sandboxa, SAND-om.

Prema Santimentu, kit je prebacio na novu adresu cijeli fond novčanika, 409 milijuna SAND-a u vrijednosti od gotovo 261 milijun dolara. Razlog premještanja ostaje nepoznat.

Santiment je istaknuo da je to najveća tranša kovanica premještena od tjedna osnutka SAND-a, u kolovozu 2020.

„Poznati Sandbox kit ispraznio je svih svojih 409 milijuna SAND-a i danas se preselio na novu adresu. To je najveći broj premještenih kovanica SAND-a od prvog tjedna postojanja te imovine u kolovozu 2020.“, napisali su analitičari Santimenta.

U vrijeme pisanja teksta, izvorna imovina Sandboxove igre SAND u posljednja 24 sata porasla je za 5,79 %, na 0,639 USD. Prema Santimentu, kit je premjestio navedene tokene na novu adresu bez razmjene.

Odljevi iz razmjene u ovom slučaju mogu značiti da je premještanje kovanica u skladište bikovski pokazatelj. To bi moglo značiti da vlasnici kriptovaluta više ne žele brzo prodati svoju imovinu i da će je radije čuvati na sigurnom. To sugerira da ulagači možda vjeruju da bi cijene mogle još rasti.

Više je investitora nakon kolapsa FTX-a istražilo alternativne načine čuvanja svoje imovine, dalje od kripto burzi.

Vijesti o Sandboxu

Globalni modni brend Tommy Hilfiger najavio je svoje povezivanje sa Sandboxom i drugim tvrtkama u sklopu svoje predanosti interoperabilnosti metaverzuma.

Ranije u ožujku, Sandbox je predstavio svoje partnerstvo s Ledger Enterpriseom, pružateljem infrastrukturnih rješenja za zaštitu kripto imovine poduzeća. Ta će suradnja ponuditi sigurnosnu integraciju poslovnim brend partnerima Sandboxa, olakšavajući brendovima da osiguraju svoje LAND-e, a istovremeno osiguraju i novčanik koji sadrži NFT kolekciju Sandboxa.

Novogratz tvrdi da se vlada treba bojati AI-a, a ne kripta

EVM uskoro i na Cardanu uz pomoć Milkomede