Magic Eden prihvaća Ordinale

Popularno tržište NFT-a integrirat će podršku za Bitcoin novčanike Hiro i Xverse kako bi trgovcima pomoglo u popisu, kupnji i prodaji Ordinala.

Trgovci će na Magic Edenu moći kupiti Ordinale ili nezamjenjive tokene iskovane na satoshijima unutar Bitcoin mreže. Kako bi pomogla kolekcionarima u tome, tvrtka integrira podršku za BTC novčanike Hiro i Xverse.

“Na Bitcoin blockchainu, svi mediji koji se učitaju u lanac ne mogu se promijeniti ili ukloniti. Ovu osobinu prihvaćaju mnogi kreatori koji žele stvoriti prave kolekcionarske predmete koji su upisani na lanac”, rekao je Jack Lu, izvršni direktor i suosnivač Magic Edena.

Magic Eden se udružuje s popularnim Ordinal kolekcijama Taproot Wizards, Inscribed Pepes i Bitcoin Bandits kako bi pomogao korisnicima doći do NFT-ova temeljenih na Bitcoinu. Tržište će također uključivati ​​informacije o NFT-ovima kao što su rijetkost i brojevi upisa.

Zhuoxun Yin, suosnivač tvrtke Magic Eden, rekao je za CoinDesk da tvrtka želi uključiti više korisnika za trgovanje NFT-ovima na Bitcoin mreži, što je dovelo do izdavanja najnovijeg proizvoda.

“Postoji mnogo predmeta visoke vrijednosti koji se upisuju ili stvaraju u Bitcoin blockchainu i vrlo je uzbudljivo vidjeti ovaj rastući NFT ekosustav. U Magic Edenu ionako radimo na više lanaca i osjećali smo da je ovo sljedeći ekosustav s kojim se možemo pozabaviti”, kaže Yin.

Magic Eden je vodeće NFT tržište temeljeno na Solani, iako se nedavno proširio na više blockchain ekosustava. U kolovozu je dodao podršku za Ethereum, a u studenom za popularni sidechain Polygon.

Magic Eden nije sam u svojim naporima da izgradi infrastrukturu za podršku Ordinal NFT-ovima. U ponedjeljak je NFT platforma Gamma.io pokrenula svoje izvorno tržište, omogućujući korisnicima kovanje i trgovanje Bitcoin NFT-ovima.

BitBoy Crypto prijeti odvjetnicima koji ga tuže

Tether profitirao na bankarskoj krizi