Robinhood i dalje drži pune torbe Dogea

Popularna aplikacija za trgovanje ostaje veliki držatelj Dogecoina, dok Doge postaje sve popularniji kod kitova.

Osma najveća digitalna valuta, Dogecoin, dosegnula je novu prekretnicu kod najvećih kitova na Binance Smart Chain-u. U međuvremenu je aplikacija Robinhood otkrila koliko Dogecoina drži za svoje kupce.

Robinhood drži 30 posto ukupne ponude Dogea. Prema nedavnom tvitu korisnika Twittera pod nazivom DogeWhaleAlert, popularna aplikacija za trgovanje Robinhood tvitala je da u ime svojih investitora drži solidnu količinu mem kovanice Doge u svojim novčanicima. Riječ je o više od 38 milijardi kovanica u vrijednosti od oko tri milijarde dolara. To je otprilike 28 posto sveukupne ponude Dogea koja trenutačno cirkulira na tržištu.

Osim toga, ovaj je mem token u posljednja 24 sata postao jedan od najčešće korištenih pametnih ugovora na Binance Smart Chain-u (BSC-u) za svojih najvećih tisuću vlasnika.

Dogeova cijena očito reagira na tvit Elona Muska. Kao što je ranije objavljeno, šef proizvođača e-automobila Tesla i novi šef Twittera, milijarder Elon Musk, pokrenuo je anketu na svom Twitteru, pitajući korisnike bi li htjeli da napusti mjesto voditelja te platforme društvenih medija. Zanimljivo je da je većina glasovala za to, njih 57 posto.

Dogecoin, čiji je Elon Musk obožavatelj posljednjih nekoliko godina, doživio je udarac i zašao u crvenu zonu. U posljednja 24 sata izgubio je 1,85 posto, dok gubitak cijene te kovanice u proteklom tjednu iznosi ukupno 13,63 posto.

Dok je Musk pokretao anketu, izjavio je da će poštovati rezultate i otići ako korisnici to žele. E sad, ostaje da vidimo hoće li doista održati riječ.

Binance.US pristaje kupiti Voyagerovu imovinu za 1,02 milijarde dolara

Vrhunski kripto analitičar izdaje upozorenje za bitcoin