myNFT predstavlja prvi fizički automat za kupnju NFT-a

Tržište nezamjenjivih tokena (NFT) myNFT najavilo je da će predstaviti svoj prvi fizički automat za prodaju NFT-a na ovogodišnjem događaju NFT.London, koji je zakazan za 2. do 4. studenog.

Ova NFT platforma nada se da će pružiti jednostavan i pristupačan način ljudima koji žele početi kupovati digitalnu imovinu i trgovati bez potrebe za dubokim poznavanjem Web 3 industrije.

Automat će korisnicima omogućiti kupnju NFT-a bez posjedovanja digitalnog novčanika. Korisnici koji žele kupiti NFT putem automata morat će odabrati jednu od prikazanih omotnica, a zatim unijeti dobiveni kod.

Nakon plaćanja, moći će skenirati QR kod u koverti, koja će doći s pozivnicom za postavljanje myNFT računa, zajedno s NFT novčanikom te će potom dobiti svoj NFT.

Hugo McDonaugh, glavni izvršni direktor myNFT-a, kaže: „Najpristupačniji je način za kupnju bilo čega automatom i stoga ovom inicijativom razbijamo percepciju da je kupnja NFT-a teška.“

Zainteresirani sudionici moći će kupiti NFT-e iz myNFT-ove inauguralne kolekcije doniranih NFT-a, koja uključuje brendove poput Dr. Who Worlds Aparta, Thunderbirdsa i Delft Blue Night Watcha.

Prihod od NFT automata bit će doniran Givethu, filantropskoj zajednici koja se temelji na blockchainu i koja financira javna dobra, usluge i obrazovanje u zemljama u razvoju, kao i Roald Dahl’s Marvelous Children’s Charityju, koji osigurava specijalizirane medicinske sestre za ozbiljno bolesnu djecu.

Treba reći kako ovo nije prvi takav automat. U veljači je NFT platforma Neon predstavila automat za non-stop prodaju NFT-a u financijskom okrugu New Yorka koji prihvaća plaćanja kreditnom i debitnom karticom. Nažalost, tjedan nakon lansiranja korisnici su izvijestili da NFT automat nije radio kako je obećano.

Kina ključna za sljedeći bull run

Aptos odvlači NFT trgovce sa Solane