Paris Hilton gradi svoj Malibu Mansion u Sandboxu

Sandbox je objavio da se udružio s modnom ikonom Paris Hilton kako bi izgradio njen Malibu dvorac u metaverzumu

prikaz sandbox metaverzuma

Partnerstvo će obožavateljima Paris Hilton i njezinoj zajednici pružiti priliku da se povežu s njom u metaverzumu u virtualnom dvorcu Malibu. Zajednica će biti pozivana na događaje kao što su zabave na krovu u vili. Igrači će također biti pozvani na poseban događaj za Noć vještica koji organizira slavna osoba.

“Izuzetno sam uzbuđena što ću proširiti Paris World dalje u metaverzum. U suradnji sa Sandboxom, moj tim je posvećen stvaranju nevjerojatnog stvarnog iskustva za moje obožavatelje,” rekla je Paris Hilton.

Sandbox je decentralizirani virtualni svijet igara i metaverzum s više od 40 milijuna globalnih instalacija na mobilnim telefonima diljem svijeta. Hilton je već surađivala s drugim velikim igračima u industriji, poput Robloxa i Decentralanda.

“Drago nam je što možemo poželjeti toplu dobrodošlicu Paris Hilton, kraljici metaverzuma. Sandbox pruža kreativan prostor koji svakome omogućuje da oživi svoju maštu, a Paris Hilton gradi glamuroznu zemlju fantazije ispunjenu virtualnim zabavama i raznolikim atrakcijama iz njezina svemira,” rekao je Sebastien Borget, suosnivač The Sandboxa.

Hilton je rani usvojitelj Weba 3.0. i ovo joj nije prvi put da ulazi u svijet metaverzuma i NFT-a. Paris Hilton bila je DJ-ica na glazbenom festivalu na Decentralandovom metaverzumu. U travnju 2021. pak, Hilton je, u suradnji s dizajnericom Blake Kathryn, uspješno prodala kolekciju NFT-ova koja je uključivala 11 umjetničkih djela. Iste godine bila je i domaćin novogodišnje zabave u Roblox metaverzumu.

U siječnju 2022. iznenadila je publiku u emisiji “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, kada je najavila da će svoje posebne ručno izrađene NFT-ove pokloniti Fallonu i svima prisutnima u emisiji. Bilo je to prvo poklanjanje NFT-ova u povijesti koje se emitirala na TV-u.

Što su decentralizirane financije (DeFi)?

logo galaxy digitala

I Galaxy Digital u gubitku