Polygon skočio 10 posto

MATIC, token koji pokreće popularni Polygon, porastao je deset posto ovaj tjedan usred adopcije od strane Robinhooda i Mete

vektor polygona u ljubicastoj boji
Matic Vectors by Vecteezy

MATIC je tako vodeći u porastu među 20 najvećih kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji tijekom prošlog tjedna. U trenutku pisanja ovog teksta, MATIC se trguje na oko 0,895 USD, što je porast od približno 7 % u posljednja 24 sata, prema podacima CoinMarketCap-a.

No, unatoč snažnom tjednom učinku, MATIC je pao za 70-ak % u odnosu na najviši nivo svih vremena od 2,92 USD zabilježen u prosincu 2021. Polygonov pozitivni cjenovni skok dolazi usred pregršt integracija s velikim igračima u industriji.

Jučer je, na primjer, aplikacija za trgovanje Robinhood najavila svoju integraciju Polygona. Korisnici Robinhooda sada mogu polagati i podizati MATIC na mreži Polygon. “Hej! Sada možete slati i primati MATIC na mreži Polygon uz mrežu Ethereum, ”tweetao je Robinhood.” Uskoro dolazi podrška za više kriptovaluta na više mreža.”

OpenSea, najveće NFT tržište u industriji po obujmu trgovanja, također je dodalo podršku za Polygon. Uz niže troškove kovanja, integracija će korisnicima omogućiti plaćanje s MATIC-om.

A svakao treba spomenuti kako je i Meta Marka Zuckerberga pokrenula novu značajku unakrsnog objavljivanja između Facebooka i Instagrama koristeći NFT-ove temeljene na Polygonu. Prema tvrtki, “interoperabilnost u metaverzumu” je primarni razlog uvođenja ove nove funkcije.

natpis warning cyber attack na tabletu

Hakiran KyberSwap

palaca u salvadoru

Bivši predsjednik Središnje banke Salvadora kritizirao adopciju BTC-a