BnkToTheFuture kupuje Salt Lending

Platforma za internetsko ulaganje BnkToTheFuture pristala je kupiti Salt Lending za nepoznati iznos kako bi svojim korisnicima dala mogućnost posuđivanja uz kripto kolaterale poput posrnulih zajmodavaca Celsius Networka i Voyager Digitala

logo BnkToTheFuture

Tvrtka, koja klijentima koji ispunjavaju uvjete omogućuje ulaganje u kripto tvrtke, sigurnosne tokene i alternativne financijske proizvode kao što su mirovinski planovi usmjereni na bitcoin, također planira razviti načine pomoći platformama za kreditiranje u nevolji i njihovim klijentima da se nose sa svojom situacijom.

Iako su iz BnkToTheFuture odbili buiti konkretniji poznata je njihova ponuda za restrukturiranje Celsiusa u kojem ima 5 posto udjela. Rečeno je da je tvrtka promatrala poslovanje Celsiusovih kreditnih knjiga, prema osobama upoznatim s tim pitanjem.

Podsjetimo, Voyager je podnio zahtjev za zaštitu od vjerovnika u lipnju nakon što je pauzirao povlačenje sredstava od klijenata jer se suočio s krizom likvidnosti izazvanom kolapsom kripto hedge fonda Three Arrows Capital sa sjedištem u Singapuru.

Celsius je slijedio primjer, navodeći kao razlog “ekstremne tržišne uvjete”. Još jedan zajmodavac, BlockFi, bio je teško pogođen oštrim padom kripto tržišta u lipnju i srpnju, otpustivši otprilike petinu svoje radne snage i prihvativši zajam od 250 milijuna dolara od kripto burze FTX.

BnkToTheFuture je bio jedan od prvih sudionika u areni kripto posuđivanja, prethodeći tvrtkama kao što su Celsius i BlockFi. Tvrtka je radila s Bitfinexom, koji je 2016. hakiran za više od 119 756 bitcoina, ili 66 milijuna dolara u to vrijeme.

Bitfinex se oporavio za manje od godinu dana nakon rada na oporavku s BnkToTheFuture. Taj je plan uključivao omogućavanje otkupa Bitfinexovih BFX tokena za kapital u iFinexu, njegovoj matičnoj tvrtki sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, klijentima pogođenim hakiranjem.

crvena tipka helium na bijeloj tipkovnici

Helium prelazi na Solanu

natpis warning cyber attack na tabletu

Hakiran KyberSwap