Miami izrađuje NFT-ove

Gradonačelnik Miamija Francis Suarez obznanio je planove za puštanje 5000 Ethereum NFT-ova do kraja ove godine. Miami u projekt ulazi u partnerstvu s izdavačem časopisa TIME, Time USA, Mastercardom i Salesforceom.

panorama miamija iz zraka

NFT-ove – jedinstvene blockchain tokene koji predstavljaju vlasništvo dizajniralo je 56 različitih umjetnika iz Miamija a predstavljaju gradsko područje od 56 kvadratnih milja.

Time USA pomoći će definirati gradsku NFT strategiju i voditi projekt, dok će Mastercard vlasnicima NFT-a u Miamiju ponuditi ekskluzivne pogodnosti kao što su pristup posebnim događajima u restoranima i privatne kulturne ture u gradu.

Salesforce će upravljati procesom kovanja i primarne prodaje NFT-ova sa svojom novom NFT Cloud platformom, Salesforceovim proizvodom koji tek treba proraditi i koji brendovima omogućuje kovanje i prodaju NFT-ova.

“Nastavit ćemo koristiti ove nove tehnologije kako bismo podržali postojeće tvrtke te ujedno pokušati privući nove”, rekao je gradonačelnik Suarez, inače poznati zagovaratelj kripta.

pet zlatnih kovanica ethereuma

Ethereum 2.0 u drugoj polovici rujna?

palaca u salvadoru

Salvador zadovoljan adopcijom BTC-a