Harmony navukao bijes svoje zajednice

Članovi Harmony zajednice ogorčeni su radi posljednjeg prijedloga koji podrazumijeva kovanje milijradi novih ONE tokena koji bi trebali nadoknaditi štetu korisnicima pogođenim nedavnim hakiranjem Harmony mosta, Horizona.

logo harmony u zelenoj boji

Prema Harmony timu, napad je zahvatio 65.000 novčanika, iz kojih je ukradeno oko 100 milijuna dolara korisničkih sredstava. Prvi predstavljeni plan uključivao je kovanje 4,97 milijardi ONE tokena kako bi se svim pogođenim korisnicima nadoknadilo 100% njihovih izgubljenih sredstava, dok drugi plan predviđa 2,48 milijardi ONE za nadoknadu polovice njihovih sredstava, oba tijekom tri godine.

Prijedlog je izazvao bijes u zajednici i usporedbe s nedavno posrunlom Terrom. Najglasniji su prigovori koji idu u smjeru da bi kovanje ONE tokena iz čistog zraka povećalo inflacijski pritisak na neodržive razine, dodatno devalvirajući cijenu ONE, kojom se trenutno trguje na 0,0215 USD. Većina članova zajednice je ogorčena jer Harmonyjev prijedlog nastoji zaštititi svoju riznicu nauštrb cijelog protokola.

zlatni novcic cardano ade

Pada popularnost Cardana na Twitteru

banka santander pada snijeg ispred banke zena

Santander pokreće kripto trgovanje u Brazilu