Revolut se udružio s MetaMaskom

Revolut nastavlja širiti kripto ponudu svojim novim proizvodom Revolut Ramp, čiji je cilj korisnicima olakšati kupnju kriptovaluta.

Revolut je udružio snage s vjerojatno najpoznatijim kripto novčanikom, MetaMaskom, kako bi ponudio Revolut Ramp, uslugu koja će korisnicima omogućiti da svoje MetaMask novčanike napune kriptom putem Revolut računa.

Naime, ta digitalna banka omogućit će korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europskom gospodarskom prostoru (EEA) da kupe kriptovalute izravno u novčanike MetaMaska, u pokušaju da olakšaju dodavanje kripta u novčanike s vlastitim skrbništvom. 

Korisnici tako sada mogu koristiti svoj saldo u fiat valutama na svom Revolut računu ili kupovati kripto Visa ili Mastercard karticama. A to će sasvim sigurno igrati bitnu ulogu u poticanju šireg prihvaćanja kriptovaluta.

Dakle, Revolut Ramp, dostupan putem MetaMaska, ponudit će korisnicima 20-ak kriptovaluta i mogao bi imati znatan sinergijski učinak. Naime, Revolut trenutačno nudi osnovne kripto usluge za 40 milijuna kupaca, dok MetaMask broji 30 milijuna korisnika.

“Ovo partnerstvo zapravo znači dati našim korisnicima ono što žele. A to je veća kontrola nad njihovim kriptovalutama na jednostavan način, korištenjem platformi koje već poznaju i kojima vjeruju”, rekao je Lorenzo Santos iz Consensysa (kompanije koja stoji iza MetaMaska).

Revolut tako nastavlja put raznih tvrtki koje su osnovnom biznisu dodale kripto usluge, poput aplikacije za trgovanje dionicama Robinhood, giganta za plaćanja PayPala i tvrtke za mobilna plaćanja Venma.

Iz digitalne banke kažu da će se za kupnju kriptovaluta Revolut Rampom na MetaMasku primjenjivati mala naknada koja će se prikazati prije transakcije, tipična za sve usluge putem aplikacije novčanika.

Dogwifhat pred preskakanjem Bonka

Dogwifhat predvodi tržište! WIF uskoro ispred BONK-a kao vodeći Solana meme token?