Dogwifhat pred preskakanjem Bonka

Solana meme token Dogwifhat (WIF) dosegnuo je tržišnu kapitalizaciju od dvije milijarde dolara, a ulagači se pitaju može li WIF sada preskočiti BONK.

Solanin meme coin Dogwifhat (WIF) i dalje raste nakon što je ranije ovog tjedna uvršten na najveću svjetsku kripto burzu Binance. I to unatoč činjenici da je šira volatilnost kripto tržišta oduzela vjetar u jedrima većini drugih meme kovanica.

Usred jučerašnje najveće rasprodaje bitcoina nakon postizanja najviše vrijednosti svih vremena, dogwifhat je u početku pao 17 %, s oko 1,35 USD na najnižih 1,12 USD, jer je šire kripto tržište pratilo kretanje cijene bitcoina. 

Međutim, nakon toga se gotovo udvostručio s te niske cijene na novu vlastitu najvišu vrijednost svih vremena, na oko 2,16 USD. WIF je prvi veliki meme token s cijenom većom od 1 USD. Naime, meme tokeni obično imaju ogromnu ponudu u opticaju.

U srijedu rano ujutro Dogwifhat je dobio čak 38 % na svojoj cijeni u posljednja 24 sata, uz trgovanje od gotovo milijardu dolara, prema podacima CoinGecka. Nakon povlačenje se ustalio uz dobitak od 14,7 % i njime se trguje po 2,10 USD u vrijeme pisanja teksta.

Dogwifhat se tako opasno približava preskakanju tržišne kapitalizacije svog “bratskog” Solana meme tokena na temu psa, BONK-a. S time da treba reći kako je WIF lansiran prije samo otprilike tri mjeseca.

U vrijeme pisanja ovog teksta, Dogwifhat ima tržišnu kapitalizaciju od ugrubo dvije milijarde dolara. Ako se ona poveća za tek 9 %, dostići će tržišnu kapitalizaciju BONK-a od 2,2 milijarde dolara. 

Dok su noviji memecoini Pepe i Bonk također blizu svojih nedavno postavljenih najviših vrijednosti svih vremena, stariji memecoinovi Doge i Shiba Inu i dalje su oko 50 % niži od svojih rekordnih najviših vrijednosti, postavljenih u travnju i listopadu 2021.

Cijena bitcoina dosegnula novi rekord svih vremena!

Revolut se udružio s MetaMaskom