Popularni analitičar kaže da Chainlink (LINK) čeka eksplozivan rast

Popularni kripto analitičar Kevin Svenson kaže da vodeći decentralizirani oracle servis Chainlink (LINK) čeka veliki pomak kada se tržišta altcoina probude, dok se Bitcoin (BTC) sprema za sljedeći potez.

Analitičar je na Twitteru objavio svojim sljedbenicima, kojih ima 126 tisuća, da LINK-ov pokazatelj divergencije pokretnog prosjeka konvergencije (MACD) nagovještava neočekivani uzlazni skok.

Trgovci često pažljivo prate MACD jer ponekad signalizira potencijalni preokret trenda.

Svenson kaže: „Mjesečni indikator MACD Chainlinka uskoro će imati prvi rast od kraja 2020. godine. LINK čeka iznenađujuće pumpanje cijene.“

Svenson spominje popularni memecoin Pepe (PEPE) i kaže da bi pomak u protoku kapitala s njega na veću kripto imovinu poput bitcoina (BTC) i ethera (ETH) mogao lansirati uvis cijelo tržište.

PEPE je trenutačno porastao više od 5000 % u manje od mjeseca, a neki analitičari predviđaju da će se spekulativni žar rasplamsati još više.

„Ako se profit PEPE-a počne slijevati u BTC i ETH, cijelo će tržište uzletjeti. Zaboravljate koliko je poluge dostupno. Pola milijarde moglo bi donijeti mnogo milijardi u volumenu.“

Svenson također kaže da će bitcoin medvjedi i skeptici biti šokirani sljedećim potezom vodeće kripto imovine. Prethodno je zazivao rast do 48.000 dolara, što bi zatim pokrenulo još jednu sezonu rasta za altcoine.

„Bitcoin sada stvara višu nisku razinu desno duž naše parabolične krivulje, što bi moglo stvoriti sljedeći veliki impuls prema 48.000 dolara.

To znači da bitcoin u teoriji ima još 65 % odavde do sljedećeg cilja od 48.000 USD. To je pomak od 65 % i golema prilika ako se doista ostvari.“

Dnevni pregled – Daljnji kolaps banaka u SAD-u gura BTC u bull

Binance dodaje podršku za Ordinale