Bitcoin store – kripto platforma za svakoga

Predstavimo sponzora današnjeg video Dnevnog pregleda, a to je Bitcoin Store, najveća platforma za trgovanje kriptovalutama u Hrvatskoj.

Bitcoin Store, s tradicijom duljom od 10 godina, nastao je kao alternativa kompleksnim burzama za trgovanje kriptovalutama, specijalizirajući se za razvoj rješenja namijenjenim tehnički manje potkovanim korisnicima. A to je odlično za sve one koji ulaze u kripto svijet, ali i za popularizaciju kripta općenito jer trgovanje na platformi doista je nevjerojatno jednostavno.

Nakon što izradite račun i verificirate ga fotografijama osobne iskaznice i selfijem, možete početi s trgovanjem. Naravno, prije morate izvršiti depozit sredstava. Možete si poslati kripto ili pak dodati fiat bankovnom karticom uz naknadu od dva i pol posto ili Sepa transferom bez naknade, ali to će potrajati jedan radni dan. I trgovanje može krenuti.

I doista je lako. Odaberete neku od 200-injak kriptovaluta koje Bitcoin Store nudi, unesete iznos za koliko želite kupiti ili prodati i to je to. Sav kripto koji imate u portfelju bit će pohranjen na vašem računu na platformi. Platformi se može pristupiti putem web stranice, ali i preko mobilne aplikacije. A kako bi potpuno zaokružio sustav koji će početnicima omogućiti jednostavan način za ulazak u tržište kriptovaluta, Bitcoin Store, uz ovo jednostavno online trgovanje, korisnicima nudi i fizičke kripto mjenjačnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Bjelovaru.

Sama ideja fizičke kripto mjenjačnice jest da korisnik na raspolaganju ima stvarnu osobu koja ga može provesti kroz cijeli proces kupnje, prodaje ili sigurne pohrane kriptovaluta. Što se online kupnje tiče, i tu je korisnička podrška prisutna 24 sata, sedam dana u tjednu. Sve u svemu, radi se o potpuno zaokruženom projektu, okrenutom korisniku, to jest projektu koji predstavlja spoj inovacije, pristupačnosti i profesionalizma u svijetu kriptovaluta. Što drugo reći nego: svjetsko, a naše!

I Biden će prihvaćati kripto donacije?

Količina BTC-a na burzama na najnižoj razini od 2021.