Novi ATH WIF-a!

Meme tokeni svakako su najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela ciklusa.

Nije da se radi o novoj kripto kategoriji i nije da prije nije bilo meme fanova, ali ovakvo se ludilo još ne pamti. Zapravo, najsnažniji je sektorski rast proizašao upravo iz tih, recimo, neozbiljnih tokena i ne pokazuje znakove zaustavljanja. Samim time, ako se prije i moglo, memeove se više ne bi trebalo ignorirati, unatoč tomu što su jedno od najrizičnijih sredstava među ionako nestabilnim kriptovalutama.

Kao što možete vidjeti, najveći dobitnici i danas su upravo memeovi, predvođeni WIF-om. Dogwifhat tako je rastao preko 30 posto i postigao novi all time high od 3,36 dolara. Slijede Pepe i Bonk s 12,9 odnosno 9,3 posto dnevnog rasta. Osim hypea koji se stvorio oko WIF-a, ovom je skoku pogodovala i vijest da bi se maskota Dogwifhata mogla pojaviti na kupoli, odnosno Las Vegas Sphereu, i to na tjedan dana, nakon što je zajednica u kampanji prikupila više od 650.000 dolara, koliko košta tjedni zakup Spherea.

Osim toga, WIF je stekao naklonost i nekih od najviđenijih aktera u kripto prostoru. Tako je osnivač i glavni izvršni direktor Real Vision Groupa, Raoul Pal, otkrio da je otprilike dva posto njegovog portfelja rezervirano upravo za WIF. Pal je podsjetio i na nevjerojatne dobitke Dogwifhata, koji iznose 1600 % u 90 dana, 600 % u 30 dana i više od 50 % u proteklih sedam dana. A ranije je i suosnivač BitMEX-a, Arthur Hayes, iskazao naklonost prema WIF-u uz projekcije da bi token mogao dosegnuti cijenu od 10 dolara. Hayesova dosljedna bikovska perspektiva kretanja cijena WIF-a dodatno je ojačala povjerenje ulagača.

Ovo nije prvi put da je Arthur Hayes dao bikovsku prognozu za cijenu WIF-a. Naime, Hayes je prethodno predvidio porast cijene WIF-a na dva dolara, što je bila prognoza koja se ostvarila 6. 3. I dok dio tržišta očekuje da će se meme groznica ispuhati, pogotovo s obzirom na činjenicu da je povijesno gledano rast meme tokena signalizirao korekciju, neki smatraju da će se manija meme kovanica vjerojatno nastaviti jer se korisnici mogu jeftino kockati uz male količine kapitala, u nadi da će ostvariti znatno veći profit. A to je, moramo priznati, prilično primamljivo.

Bitcoin se konsolidira – tržište predvode memeovi!

Prognoze cijena BTC-a i potencijalne korekcije