XRP kitovi dižu valove: 10-godišnji maksimum novčanika s XRP-om!

XRP kitovi gomilaju zalihe i pojavljuju se nove mogućnosti trgovanja, a broj vlasnika nezaustavljivo raste. Je li XRP napokon spreman za povratak?

XRP ekosustav vrvi od aktivnosti jer broj držača tok tokena i kretanja kitova dosežu nove visine. Ovaj pozitivni zamah koincidira s uvrštavanjem novog XRP ugovora na Gemini, dodatno potičući optimizam oko budućnosti te kriptovalute.

Praćenje XRP kitova: Veliki se igrači gomilaju

Analiza podataka u lancu koju provodi Santiment otkrila je rekordan broj XRP novčanika koji drže više od nula kovanica, njih više od pet milijuna prvi put u povijesti XRP-a. To predstavlja nevjerojatnih 104 % rasta adresa kitova u posljednje tri godine, što ukazuje na znatan interes velikih investitora.

Štoviše, nedavna aktivnost kitova dovela je do velikih prijenosa XRP-a na centralizirane burze, što je potaknulo nagađanja o potencijalnoj aktivnosti trgovanja ili daljnjoj akumulaciji. Iako točne namjere ostaju nejasne, ovaj pokret naglašava rastuće povjerenje u potencijal XRP-a.

Gemini dodaje ulje na XRP vatru

Kao dodatak uzbuđenju, Gemini, popularna kripto burza, nedavno je najavila uvrštenje XRP/GUSD trajnog ugovora. Ovakav razvoj pruža trgovcima alternativu za ulaganje u XRP, potencijalno privlačeći nove sudionike i povećavajući likvidnost.

Iščekivanje oko uvrštenja bilo je vidljivo u Geminijevim zagonetnim tweetovima koji su prethodili objavi, zadirkivanjem zajednice porukama poput „ne zaboravite na XRP“ i „uzbuđeni zbog XRP-a“. Ova marketinška strategija učinkovito je izazvala komešanje i pridonijela pozitivnom raspoloženju oko te kriptovalute.

Što slijedi za XRP?

S porastom aktivnosti kitova, pojavom novih opcija trgovanja i sve većim brojem držatelja, izgledi za XRP svakako obećavaju. Trenutačni zamah sugerira da bi ta kriptovaluta mogla biti spremna za veliki povratak. Ulagači s nestrpljenjem očekuju da vide hoće li se ovaj uzlazni trend nastaviti i može li XRP vratiti svoju bivšu slavu.

Peter Schiff otkrio “recept” kako će BTC doći na 10 milijuna dolara!

U TD Cowenu smatraju da ETH ETF-ovi neće stići u 2024.