Terra Luna Classic uvodi EVM podršku. Oživljavanje LUNC-a neizbježno?

Terra Luna Classic predlaže podršku za EVM kako bi se omogućila programabilnost i uklopivost EVM-a, kao i suverenost i interoperabilnost Cosmosa.

Zajednica Terra Lune Classic gleda dalje od tipičnog razvoja lanca, tj. na raznolikiji pristup koji omogućava podršku za Ethereum virtualni stroj (EVM) u lancu. Pomoći će lancu Terre Classic pod vodstvom zajednice da postane usklađen s novim tehnologijama u nastajanju, uvodeći mnoge prednosti.

Zanimljivo je da će podrška za EVM omogućiti Terra Luni Classic korištenje programskog jezika Solidity, koji se uglavnom koristi na EVM lancima.

Terra Luna Classic EVM funkcionalnost

Prijedlog 11978 pod nazivom „Istražite EVM funkcionalnost“ u fazi je glasanja na novčaniku Station i već je premašio prag prolaznosti. EVM će proširiti slučajeve korištenja Terra Lune Classic, donoseći programibilnost i uklopivost EVM-a, kao i suverenost i interoperabilnost Cosmosa.

Prijedlog je dobio više od 62 % glasova, a 29 validatora podržalo je prijedlog. Rok za glasovanje jest 17. siječnja.

„Terra Classic imat će potencijal da postane usklađena s novim tehnologijama u nastajanju, poput transakcija Optimistic, gdje Terra Classic ne treba slati izravne sigurnosne informacije o svakoj transakciji, i Rollups, koje omogućavaju da se znatno više transakcija obradi odjednom, dramatično povećavajući procesorsku snagu Terre Classic“, rekao je ClanMudhorn iz validatora Terrarium.

Podrška za EVM na Terri Classic predstavlja strateški korak prema interoperabilnosti i usvajanju široko korištenih razvojnih standarda blockchaina. To može privući projekte kao što su Curve DAO, Uniswap, ChainLink, Hedera i druge.

Štoviše, ograničenja inter-blockchain komunikacije (IBC) na EVM-u pružit će dodatnu prednost Terra Luni Classic. Prijedlog navodi potencijalne pristupe, naglašavajući oprezan proces donošenja odluka vođen upravljanjem.

Cjenovni zamah LUNC-a i USTC-a blijedi

Cijena LUNC-a pala je za više od 1 % u posljednja 24 sata, pa se tokenom trenutačno trguje na 0,000121 USD. Najviša i najniža vrijednost u 24 sata bile su 0,000126 i 0,000118 USD. Štoviše, obujam trgovanja smanjio se za 40 % u posljednja 24 sata, što ukazuje na pad interesa trgovaca.

U međuvremenu, cijena USTC-a kreće se oko 0,027 USD, što je rast od preko 10 % u tjedan dana. Najviša su i najniža vrijednost u 24 sata 0,0286 i 0,0266 USD.

Kitovi prenijeli 48,2 milijuna XRP-a na burze

Tether povećava tržišni udio za 21 % u 2023.