Kitovi prenijeli 48,2 milijuna XRP-a na burze

Whale Alert izvještava da je više od 48 milijuna XRP-a premješteno na burze. Dvije velike transakcije kitova zabilježene su 12. siječnja. Analitičar predviđa potencijalni pad cijene XRP-a ispod razine podrške.

Istaknuti altcoin XRP, koji podržava Ripple Labs, nastavlja biti na naslovnicama sa znatnim prijenosima kitova na centralizirane burze kriptovaluta. Platforma Whale Alert, koja prati velika kretanja na lancima blokova, izvijestila je da je više od 48 milijuna XRP-ova premješteno i prebačeno u centralizirane burze kriptovaluta. Ova značajna transakcija, koja se dogodila u razdoblju kada je cijena altcoina rasla, dovela je do dodatnih zaključaka o putanji cijene XRP-a.

Prema podacima Whale Alerta, 12. siječnja zabilježene su dvije velike transakcije kitova. Ukupno 48,2 milijuna XRP-ova premješteno je u centralizirane burze kriptovaluta u tim transakcijama. Podaci također pokazuju da je XRP prebačen s anonimne adrese novčanika poznate po sličnim prijenosima posljednjih dana na Bitstampu i Bitsu. Transakcije su izvršene s adrese novčanika koja počinje s r4wf7…

Prema podacima, 23,6 milijuna XRP-a s adrese novčanika na razinama kitova premješteno je na burzu Bitstamp, a 24,6 milijuna XRP-a na burzu Bitso. Zanimljivo je da je ova situacija nastala kao rezultat nedavne Rippleove najave strateških otkupa na spomenutim burzama kriptovaluta.

Ove transakcije na razinama kitova otkrivaju da su kitovi izronili u ogromnom kripto moru usred djelomičnog rasta cijene XRP-a, što ukazuje na uzbudljivu promjenu tržišnog raspoloženja za taj altcoin.

Očekuje se pad cijene XRP-a

U vrijeme kada je ovaj članak pripreman, cijena XRP-a zabilježila je blagi rast od 0,71 % u posljednja 24 sata i trenutačno se tim tokenom trguje na 0,5969 USD. Dodatno, došlo je do povećanja cijene tog altcoina od 3,87 % tijekom tjednog vremenskog okvira.

Zanimljivo je da je renomirani analitičar kriptovaluta, Cryptoes, potaknuo spekulacije unutar XRP zajednice, fokusirajući se na trenutnu tržišnu dinamiku tog altcoina. Prema Cryptoesu, znakovi sugeriraju da je altcoin podržan Rippleom ušao u silazni trend nakon zatvaranja ispod 21MA i zelenog otpora. Štoviše, ovaj analitičar vjeruje da bi se taj altcoin mogao barem povući na nižu podršku od 0,578 USD.

Započela je nova era kripta!

Terra Luna Classic uvodi EVM podršku. Oživljavanje LUNC-a neizbježno?