CZ najavljuje bull run za 2025.

Izvršni direktor Binancea, Changpeng Zhao, CZ, iznio je svoju prognozu za sljedeći rast bitcoina, navodeći da će BTC najvjerojatnije slijediti obrazac koji je viđen u prethodnim ciklusima.

U sesiji “pitaj me bilo što” (AMA) CZ je na Twitteru komentirao BlackRockovu namjeru da uđe na kripto tržište, obavijestio je slušatelje o tekućim regulatornim mjerama protiv burze i iznio svoje mišljenje o sljedećem bull runu.

CZ je objasnio da se cijena bitcoina povijesno kretala u četverogodišnjim ciklusima rasta i da je najbolja oklada da će se to nastaviti događati. Iako ne može vidjeti budućnost, Zhao je ukazao na halvening u 2024. i proglasio 2025. najvjerojatnijom godinom za sljedeće tržište bikova.

Upitan je li zabrinut zbog nedavnog ulaska BlackRocka u arenu spot BTC ETF-ova, CZ je to pozdravio, rekavši da je taj događaj “izuzetno koristan” za kripto industriju.

Od podnošenja prijave za spot BTC ETF najveće svjetske tvrtke za upravljanje imovinom 15. lipnja , mnogi su izrazili zabrinutost da je namjera velikih TradFi tvrtki u izravnoj suprotnosti s etosom Bitcoina kao decentralizirane monetarne mreže.

Zhao je također odbacio teorije da bi BlackRock mogao pojesti Binanceov tržišni udio u budućnosti, opisujući preklapanje između njihovih korisničkih baza kao “minimalno”.

“Svatko tko ulazi u kripto će dovesti dodatne ljude u sektor. Hoće li se BlackRock natjecati za nekog od naših postojećih korisnika? Vjerojatno u manjoj mjeri. Budimo iskreni, pogledajte našu bazu korisnika. Preklapanje je minimalno.”

Zhao je objasnio da su povećani institucionalni interes i nadolazeće prepolovljenje Bitcoina dva glavna razloga zašto Binance želi biti “spreman za veće količine trgovanja” u sljedećih osamnaest mjeseci.

Tijekom sesije Zhao je također ispitivan o statusu regulatornih radnji protiv njegove burze. Iako je priznao da ne može govoriti o detaljima, rekao je da on i Binance traže “najsvrsishodnije, razumno i obostrano prihvatljivo moguće rješenje”.

BTC na 125K do kraja 2024.

Larry Fink hvalio BTC i kripto