Bybit počinje s korištenjem ChatGPT-a

Burza kriptovaluta Bybit nastojat će iskoristiti umjetnu inteligenciju (AI) kako bi korisnicima pružila mnoštvo novih alata za trgovanje i metriku kroz integraciju s ChatGPT-om.

Mnoge su industrije koristile OpenAI-jev vrlo hvaljeni chatbot za pružanje inovativnih rješenja i usluga. Trgovci kriptovalutama također bi mogli imati koristi od chatbota s obzirom da će Bybit integrirati u svoju platformu.

Bybitov ToolsGPT kombinira tehnologiju strojnog učenja ChatGPT-a s tržišnim podacima burze za pružanje tehničke analize, podataka o cijenama i metrike. Integracija također omogućuje ToolsGPT-u da generira prilagođene odgovore na upite trgovaca.

Burza reklamira ovu ponudu kao pomoć trgovcima koja bi pružila uvide i predviđanja za različite scenarije trgovanja kriptovalutama. ToolsGPT će moći analizirati trendove cijena na temelju tržišnih podataka za nekoliko kriptovaluta.

Prema Bybitu, to uključuje prikaz trendova cijena za mnoštvo tokena i razmatranje tehničkih pokazatelja za predviđanje budućih tržišnih kretanja. Usluga je namijenjena trgovcima različitih razina iskustva i besplatno je dostupna svim korisnicima burze.

Izvršnog direktor Bybita, Ben Zhoua, istaknuo je integraciju ChatGPT-a kao inovativan potez koji ima za cilj pomoći trgovcima da donesu informirane odluke na temelju povijesnih tržišnih podataka i podataka u stvarnom vremenu te savjeta generiranih umjetnom inteligencijom:

“Integriranjem ChatGPT-a u Bybit Tools, u mogućnosti smo korisnicima dati sveobuhvatnije informacije prilikom donošenja odluka. ToolsGPT je dokaz naše predanosti osnaživanju trgovaca naprednim alatima i uvidima.”

Bybit nije jedina mjenjačnica kriptovaluta koja eksperimentira s ChatGPT-om kako bi korisnicima pružila jedinstvene uvide u cijene tokena, tržišna kretanja i projekte.

Crypto.com  pokrenuo je vlastitog korisničkog pomoćnika kojeg pokreće ChatGPT u svibnju 2023., nazvanog Amy. Binance  je također integrirao OpenAI-jev chatbot u svoju platformu Binance Academy.

OKX je još jedna burza koja istražuje potencijal AI  nakon integracije EndoTechovih AI alata za analizu volatilnosti tržišta i mogućnosti trgovanja.

Solana Labs također je pokrenuo plugin koji pokreće ChatGPT a koji omogućuje velikom jezičnom modelu provjeru stanja novčanika, prijenos izvornih tokena Solane i trgovinu nezamjenjivim tokenima (NFT).

Hong Kong pritišće banke da prihvate kripto klijente

BTC dominacija na rekordnim razinama