„SUI će biti hit sljedećeg bull ciklusa“

Široko praćeni kripto analitičar Guy Turner kaže da SUI ima potencijal biti vodeći kripto performer u sljedećem tržišnom ciklusu.

U svom novom videu, Guy Turner, voditelj Coin Bureaua, kaže da glavni Aptosov konkurent Sui (SUI) ima sposobnost i šansu nadmašiti svu drugu digitalnu imovinu tijekom sljedećeg bikovskog tržišta.

Iako je Turner dugoročno optimističan što se SUI tokena tiče, kaže da bi ovaj blockchain sloja 1 također mogao doživjeti “značajan” pritisak na prodaju tijekom svoje tri faze otključavanja tokena, koje dolaze između studenog ove godine i svibnja 2025. godine.

“Doći će do masovnog otključavanja tokena u studenom ove godine, u svibnju sljedeće godine i u svibnju 2025. To bi moglo rezultirati značajnim prodajnim pritiskom, s obzirom na to da je SUI prodan za 0,03 USD po komadu (Andreessen Horowitz) i za 0,10 USD (tvrtke rizičnog kapitala).

Također je moguće da će postojati pritisak na prodaju od maloprodajnih ulagača koji su sudjelovali u prodaji SUI tokena na kripto burzama KuCoinu, OKX-u i Bybitu, s obzirom da su ga dobili po sličnim cijenama.”

Turner dalje kaže da je unatoč velikom interesu za SUI njegova cijena još uvijek relativno niska. Prema analitičaru, zastoj SUI-ja mogao bi biti zato što je pušten tijekom medvjeđeg tržišta, a njegova bi cijena trebala porasti kada Hong Kong počne donositi kripto smjernice za male ulagače.

“Unatoč očitom interesu za SUI, njegova cijena do sada nije uspjela pratiti taj interes. U SUI-jevu obranu, projekt je potpuno nov i pokrenut usred medvjeđeg kripto tržišta,” kaže Turner. SUI se trguje za 1,22 USD u trenutku pisanja, što je porast od preko 10% tijekom posljednja 24 sata.

BTC je jedno od najsigurnijih utočišta u slučaju bankrota SAD-a

Bitcoin Cash više nije trash?