Axie Infinity smanjuje nagrade

Play-to-earn (P2E) blockchain igra Axie Infinity (AXS) u potpunosti je uklonila tokenske nagrade iz svog klasičnog načina igre kako bi privukla svoje korisnike u novi način igre pod nazivom Axie Infinity Origin.

poster axie infinity

Tim Axie Infinity objavio je da počevši od petka više neće biti Smooth Love Potions (SLP) koji će se kovati u klasičnom načinu rada. Prema timu, SLP nagrade će biti prebačene u njihov novi način igre. Međutim, kovanje će biti nedostupno 30 dana jer tim provodi fazu praćenja u potrazi za greškama, zlouporabama i iskorištavanjem.

Osim toga, tim je istaknuo da će prelazak s klasičnog na novi način igre pomoći “uravnotežiti SLP ekonomiju”. Osim uklanjanja klasičnih nagrada, tim će također omogućiti korištenje SLP-a za izradu raznih pojačanja u igri kao što su rune i amajlije u novom načinu rada kako bi se SLP-u dodala korisnost.

U veljači je tim Axie Infinity već uklonio SLP nagrade za avanturističku mini-igru i nagradu za dnevne zadatke u klasičnom načinu rada u ranijem pokušaju da uravnoteži ekonomiju za SLP token. Unatoč naporima tima da napravi ekonomske prilagodbe, token je i dalje u padu za 98,7% u odnosu na svoju najvišu vrijednost svih vremena od 0,39 USD u srpnju 2021.

U 2021. Axie je popularizirao model P2E i radio gotovo dvije trećine svih NFT transakcija što se tiče blockchain igara. Unutar prošle godine, NFT transakcije bile su u vrijednosti od 3,5 milijardi dolara, prema web stranici NonFungible.

Iako tokeni projekta Axie Infinity nisu imali dobre rezultate tijekom kripto zime, obujam NFT transakcija za projekt porastao je 205% u srpnju. Njegov suosnivač Jeff Zirlin primijetio je da je projekt “iscjeljujući”, misleći na pozitivan prijem značajke igre za NFT zemljišno ulaganje.

logo tvrtke vauld

Indija zamrznula 46 milijuna dolara imovine Vaulda

reklama coinbasea na zgradi

S&P smanjio rejting Coinbaseu