Jedan token svrgava Shiba Inu s trona kao najveći među ETH kitovima

Shiba Inu (SHIB) već je vrlo dugo prvi izbor najvećih Ethereum (ETH) kitova. U međuvremenu, novi ulazak u najveće ETH novčanike privukao je pozornost SHIB tokena.

SLV prestiže Shiba Inu

Prema podacima WhaleStatsa, Silverway (SLV) je prestigao Shiba Inu token kao najveći token koji drže 1000 najvećih Ethereum novčanika. Međutim, također je objavljeno da je Shiba Inu dospjela na popis najčešće korištenih pametnih ugovora među istim kitovima u posljednja 24 sata.

Kako zalazimo dublje, podaci pokazuju da je Silverway najrasprostranjeniji token među 100 najvećih kitova, no SLV je postao i najveći token koji se drži vrijednosti dolara među istim kitovima.

Prema podacima, prvih 100 novčanika drži više od 21,42 milijarde dolara vrijednih Silverway tokena, što je više od 91 % ukupnih posjeda. Prije je alat za praćenje kitova već izvijestio da 500 najboljih kitova drži SLV tokene u vrijednosti od oko 188,8 milijuna dolara.

Cijene Silverwaya skočile su za više od 13 % u posljednja 24 sata i njima se trgovalo po prosječnoj cijeni od 0,000115 USD. U međuvremenu, ne može se vidjeti takav skok u njegovoj tržišnoj kapitalizaciji. Međutim, njegov 24-satni obujam trgovanja skočio je za više od 13.116 %.

SHIB posjedi padaju među ETH kitovima

S druge strane, najveći kitovi koji drže Shiba Inu pali su na 510 milijuna dolara. Sada im ona čini samo 2,1 % ukupnog fonda. SHIB tokeni stoje na petom mjestu na popisu najprodavanijih tokena najvećih 100 ETH kitova u posljednja 24 sata.

Cijene Shibe zabilježile su marginalni skok od 1,5 % u posljednja 24 sata i njima se trgovalo po prosječnoj cijeni od 0,000012 USD. SHIB-in 24-satni obujam trgovanja skočio je za više od 40 %, na 675,7 milijuna dolara. U međuvremenu, Shiba Inu prestigla je TRON (TRX) token u tržišnoj kapitalizaciji.

Decentraland lansira prvi metaverzumski bankomat na svijetu

Ethereum znak na crnoj pozadini

Coinbase Prime omogućuje staking Ethereuma